We hebben de Whataburger Spicy Chicken Sandwich geprobeerd – hier is hoe goed het was?

De Whataburger Spicy Chicken Sandwich is de nieuwste creatie van de keten en is een hit bij de klanten. De sandwich maakt gebruik van verse kipfilet gemarineerd in de pittige saus van Whataburger gedurende 24 uur. Het bevat twee plakjes Amerikaanse kaas, augurken, uien, sla, tomaten en Whataburger’s kenmerkende ketchup op een geroosterd broodje. Je kunt dit broodje bestellen als onderdeel van Whatabers’ All-Day Breakfast Menu of als onderdeel van hun lunchmenu van maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. De sandwich kost $ 3,99 zonder bijgerechten of drankjes inbegrepen in de aankoopprijs. Laten we een duik nemen in dit pittige broodje kip en zien waarom het zo goed is.

De geschiedenis van Whataburger en wat het klanten biedt

In 1950 openden Harmon Dobson en Paul Burton een hamburgerkraam in Corpus Christi, Texas, genaamd “Whataburger”. De oprichters hebben hun eerste product gemodelleerd naar In-N-Out Burger omdat ze vonden dat het een uitstekende fastfoodoptie was. Ze voegden de nu beroemde “Flying W” toe om zijn favoriete hamburgertent na te bootsen en extra branding voor zijn bedrijf aan te bieden.

Harmon wilde er zeker van zijn dat hij op elk Whataburger-menu verse producten aanbood, dus stuurde hij een enquête uit om klanten te vragen welk voedsel ze graag zouden willen zien. De Whataburger Spicy Chicken Sandwich was een van de meest populaire items die naar aanleiding van dit onderzoek aan het menu werden toegevoegd.

Whataburger is nu een fastfoodketen met meer dan 800 locaties in tien staten. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan hamburgers, sandwiches met kip en ontbijtproducten op het menu. Whataburger heeft ook een cadeauwinkel waar klanten Whataburger-memorabilia en souvenirs kunnen kopen.

De Whataburger Spicy Chicken Sandwich is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar iets nieuws en pittigs van Whataburger.

De geschiedenis van de Whataburger Spicy Chicken Sandwich

De Whataburger Spicy Chicken Sandwich werd in november 2017 geïntroduceerd. Het is een hit bij de klanten en het is een van de populairste sandwiches van Whataburger, gemaakt naar aanleiding van feedback van klanten dat Whataburger een pittig broodje kip op het menu nodig had.

De ingrediënten

De ingrediënten van de Whataburger Spicy Chicken Sandwich zijn verse kipfilet, Whataburger’s pikante saus, Amerikaanse kaasschijfjes, augurken, uien, sla, tomaten en Whataburger’s kenmerkende ketchup. Het broodje wordt op elke Whataburger vestiging vers bereid.

De ingrediënten worden in een gekoelde ruimte op de locatie Whataburger bewaard totdat het tijd is om de sandwich te bereiden. De kipfilet wordt 24 uur gemarineerd in Whataburger’s pikante saus voordat deze wordt bereid, zodat de kip sappig en smaakvol is.

De voorbereiding

De Whataburger Spicy Chicken Sandwich wordt bereid door de verse kipfilet op een geroosterd broodje te leggen. Vervolgens voegen ze twee plakjes Amerikaanse kaas toe, gevolgd door augurken, uien, sla, tomaten en de kenmerkende ketchup van Whataburger. Je kunt het broodje ook bestellen met mosterd of mayonaise in plaats van ketchup.

De Whataburger Spicy Chicken Sandwich wordt gedurende vier minuten gekookt in een convectieoven op een constante temperatuur van 375 graden Fahrenheit. Dit resulteert in sappige, smaakvolle kip die veilig is om te eten.

Waar wordt de sandwich mee geserveerd?

Welke kanten passen goed bij de Whataburger Spicy Chicken Sandwich? Het antwoord op die vraag hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Sommige klanten bestellen het broodje liever met frites, terwijl anderen het lekker vinden met uienringen of een bijgerecht. Whataburger biedt ook chili-kaasfrietjes, taquito’s, een fruitbeker en vele andere bijgerechten die kunnen worden besteld als onderdeel van een combinatiemaaltijd.

Welke drankjes passen goed bij de Whataburger Spicy Chicken Sandwich?

Je kunt Whataburger’s pittige broodje kip combineren met Whataburger’s klassieke wortelbier of een fonteindrankje uit het restaurant.

De prijs

U kunt de Whataburger Spicy Chicken Sandwich bestellen als onderdeel van Whataburger’s All-Day Breakfast Menu of het lunchmenu van maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur. De prijs voor de sandwich zonder bijgerechten of drankjes is inbegrepen in de aankoopprijs van $ 3,99.

Dit maakt de Whataburger Spicy Chicken Sandwich een van de meest economische keuzes, niet alleen op het Whataburger-menu, maar ook op fastfoodmenu’s in het algemeen. De meeste hamburgers kosten tussen de $ 5 en $ 7 en kunnen zelfs nog hoger gaan.

Waarom zijn kipsandwiches zo populair?

De dagen van rundvleeshamburgers zijn nog niet voorbij, maar de populariteit van kipsandwiches is weer toegenomen. Veel fastfoodrestaurants bieden nu sandwiches met kip, waaronder Whataburger, Chick-fil-A, Popeye’s en Wendy’s. Wat maakt broodjes kip zo populair?

Er zijn een paar redenen waarom broodjes met kip zo populair zijn. Ten eerste is kip een veelzijdig ingrediënt en kan op veel manieren worden bereid. Het kan worden gegrild, gebakken of geroosterd en nog steeds heerlijk smaken. Ten tweede is kip een gezond eiwit dat weinig vet en calorieën bevat. Ten slotte zijn broodjes met kip betaalbaar en passen ze gemakkelijk in de meeste budgetten.

Kip is het goedkoopste vlees in Amerika, dus het is ook zakelijk gezien verstandig voor bedrijven om kip te blijven gebruiken voor hun broodjes. Hierdoor blijft de prijs van de broodjes laag en kunnen meer klanten ervan genieten.

Voedingsfeiten

Welke voedingswaarde-informatie is beschikbaar voor de Whataburger Spicy Chicken Sandwich? De Whataburger Spicy Chicken Sandwich heeft 480 calorieën, 24 gram vet, 1250 milligram natrium en 28 gram eiwit. Het bevat ook koolhydraten en suikers.

Laatste gedachten

De Whataburger Spicy Chicken Sandwich is een heerlijke aanvulling op het sandwichesmenu van Whataburger. Het is een favoriet van de klant en staat sinds de lancering in november 2017 op het Whataburger’s All-Day Breakfast Menu. Je kunt de sandwich bestellen als onderdeel van het Whataburger’s lunchmenu van maandag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 16.30 uur, of toevoegen aan een bestel op elk moment voor Whataburger’s All-Day Breakfast Menu.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Sospatat.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart